Skip to main content

Over Nooni Design


Welkom. Mijn naam is Fiona Brandenburg-de Werd. Het ontwerpen en maken van mooie, sprookjesachtige dingen is mijn grote passie. DIt doe ik onder de naam Nooni Design.

In mijn ruime atelier maak ik van alles! Ik ben gek op kabouters, en maak deze dus het allerliefste. Ik fotografeer mijn kabouters ook in de natuur. Van deze foto’s maak ik kaarten en prints, welke in de webshop te koop zijn. Daarnaast maak ik vilt-sculpturen, sprookjeshuizen en maak ik mooie houten voorwerpen zoals mijn kasteel kapstokken. Waar ik ook veel plezier aan beleef is het maken van notitieboeken met een lederen kaft. Elk boek heeft een gelinieerde inhoud en is het boek vol, dan kan de kaft er af gehaald worden en om een nieuw notitieboek gedaan worden. Ik gebruik het liefste natuurlijke materialen zoals wol, leer, en hout. Daarnaast gebruik ik zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Ik werk met viltnaalden, naai met de hand en met de naaimachine, bewerk leer, metaal en glas en werk met verschillende hout-gereedschappen.

Samenwerking

Een paar jaar geleden ben ik samen gaan werken met Aniek ter Riet. Onder de naam Neik maakt zij prachtige producten. Zoals de eigen ontworpen sieraden, door haar bewerkte zoutlampen en waxinelichtjes en aankleding voor op de seizoentafel, geheel in antroposofische stijl.

De prachtige producten van Neik en het sprookjesachtige werk van Nooni Design vullen elkaar erg mooi aan. Dus, ben je op zoek naar iets sfeervols voor in huis of een mooie lamp voor op de kinderkamer? Neem dan een kijkje in onze nooni-en-neik webshop.

Naast onze webshop kun je onze producten op een aantal Vrije School markten vinden. Houd voor de data onze agenda in de gaten. Wil je op de hoogte gehouden worden van waar ik mee bezig ben? Je kunt me volgen op Instagram of Facebook.

FIona Brandenburg-de Werd, Nooni Design aan het werk op haar atelier. Neem contact op voor meer informatie