Skip to main content

Archived: Speelgoed en sprookjes

Het is alweer een lange tijd geleden sinds ik wat van me liet horen. Daarom is  het nu hoog tijd om jullie te laten zien waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest. Doordat ik een pas op de plaats maakte en rust nam, had ik de ruimte en de tijd om een hoop nieuwe dingen te ontwerpen en uitproberen. Ik ben me vooral gaan richten op speelgoed (voor groot en voor een klein).

Al sinds ik heel jong was heb ik een grote liefde voor sprookjes. Ik kon uren fantaseren en wegdromen bij al die prachtige verhalen. Deze liefde is er nog steeds en daarom is het niet vreemd dat dit de rode draad in mijn werk aan het worden is. Ik zal hier de komende tijd regelmatig foto’s van mijn nieuwe werk plaatsen. Een gedeelte is al in mijn Etsy webshop terug te vinden (de rest volgt snel).

Kabouters en nachtlampjes

Kabouterhuisje met LED lampjes gemaakt door Nooni DesignMet dit kleine kabouterhuisje haal je je eigen sprookje in huis. Het is net alsof je een kaboutertje in je huis hebt wonen. Prachtig als nachtlampje op de gang, of als sfeerverlichting in je woonkamer. Het ingerichte huisje, met zijn bijzondere tuintje er om heen is handgemaakt en heeft aan de binnenkant twee lampjes en aan de buitenkant een lampje. Hiervoor zijn warm gekleurde LED-lampjes gebruikt. Het lampje naast de voordeur heeft een handgemaakt glazen lampenkapje in de vorm van een klein roze bloempje. In het tuintje vind je twee glazen paddestoeltjes. Het lampenkapje en de paddestoeltjes zijn in opdracht gemaakt voor dit huisje door Iris Francissen. Haar Etsy shop met prachtige glaselfjes vind je hier: www.etsy.com/shop/Glaskralen

Het deurtje van het huisje kan open gedaan worden waardoor er meer licht naar buiten schijnt en je het interieur beter kunt bekijken. De verlichting werkt op 3 penlight (AA) batterijen.

Nachtlichtje, kabouterhuisje door Nooni Design

Speelgoed