Skip to main content

Archived: Mag ik je voorstellen: Nooni Design

Een aantal jaar geleden ben ik als zelfstandige begonnen met het maken van kleding, tassen, kussens en kraamcadeautjes. Daarnaast deed ik coupeuse werk in opdracht. De naam die ik koos was Soundgirl Design. Nooni Design, de nieuwe naam van Soundgirl DesignDoor mijn werk als geluidstechnicus heb ik de bijnaam Soundgirl gekregen en omdat ik deze naam nog steeds bij mij vond passen, bleef ik deze naam gebruiken. Maar er is een hoop veranderd de laatste jaren. Ik werk steeds minder binnen de muziek sector en ben me steeds meer aan het richten op het maken van sprookjesachtig speelgoed voor klein en groot. En de naam Soundgirl Design past daar steeds minder goed bij. Daarom is het tijd voor een nieuwe naam. Een naam die zachtheid en dromerigheid uitstraalt, die de fantasie prikkelt en een hoge knuffelfactor heeft.

Mag ik je voorstellen aan: Nooni Design

Nooni is het koosnaampje wat ik als peuter al had. Een koosnaam die dierbaren om mij heen nog steeds gebruiken en een naam waar ik heel erg blij van word. Dit warme, gelukkige, blije gevoel probeer ik ook in mijn speelgoed te leggen. Daarom past deze naam zo goed bij mij en bij mijn werk.

Ook mijn Etsy-webshop heeft een nieuwe naam gekregen. Bekijk hem hier.

Nieuws