Skip to main content

Archived: Soundgirl Design vernieuwd

Nieuwe patronen te koop in de webwinkel van Soundgirl DesignHet is een tijdje stil geweest rond Soundgirl Design. Dat betekent niet dat ik stil heb gezeten. Zeker niet. Zoals jullie kunnen zien heeft de website een totaal nieuw jasje gekregen. Met de geweldige hulp van Michiel (mijn steun en toeverlaat), is het een prachtige site geworden die naar mijn idee veel beter past bij de Soundgirl Design van nu. Bij een nieuwe website hoort ook een nieuw logo en nieuwe vormgeving.
Naast al dit vormgevingswerk gaat het maken van baby- en kinderproducten ook gewoon door. Ik heb een hoop nieuwe producten ontwikkeld. Een aantal hiervan heb ik ook als patroon uitgewerkt. Deze patronen zijn verkrijgbaar in mijn webshop. Bij het patroon zit een beschrijving met foto’s hoe je stap voor stap je eigen prachtige creatie kunt maken.

Om te vieren dat ik een fijne nieuwe website heb, kun je tot 31 oktober het baby-slofjespatroon gratis in je mailbox krijgen. Daarvoor ga je hier naar mijn webshop

Test met textielverf voor de nieuwe kleding collectieNieuwe collectie
De komende maanden staan er nog een heleboel nieuwe dingen en activiteiten op stapel.
Momenteel werk ik hard aan een nieuwe collectie kleding, gemaakt van soepele, zachte stoffen met door mij ontworpen prints. Deze collectie zal begin 2015 gepresenteerd worden. Hier zie je een foto van een test die ik deed, met verschillende soorten textielverf. Houd mijn website en de sociale media in de gaten voor meer voorproefjes…
Daarnaast werk ik aan een aantal nieuwe interieurproducten, speciaal voor in de kinderkamer. Daarover later meer.

Poster van de herfstmarkt 2014 op de Tiliander in TilburgMarkten
Wil je mijn producten “live” zien? Dan zijn daar in november twee mogelijkheden voor (buiten mijn atelier). Op 1 november sta ik met een kraam op de herfstmarkt (11-16u) van Basisschool Tiliander in Tilburg en op 21 november op de Adventmarkt (19-21.30u) van VBS de Regenboog, Mimosaplein1 in Eindhoven. Speciaal voor deze markten en speciaal voor de feestdagen, zullen er (buiten mijn collectie) kerstdecoraties en (schoen)cadeautjes voor de Sint te krijgen zijn.

Nieuws