Skip to main content

Archived: Knoop doorgehakt

Schets van Beer MickNa alle veranderingen binnen Soundgirl Design en met alle leuke nieuwe plannen had ik erg veel zin om weer vol aan de gang te gaan met de nieuwe kleding-collectie. Helaas merkte ik regelmatig dat ik alle extra werk niet zo makkelijk meer gedaan kreeg. Ik leef al meer dan 30 jaar met reuma en tot nog toe kon ik dat prima hanteren en toch vol bezig zijn met Soundgirl Design. Maar toen er steeds meer en meer opdrachten binnen kwamen (wat natuurlijk geweldig is voor Soundgirl Design) begon mijn lichaam ook steeds meer en meer te protesteren. Na lang nadenken heb ik daarom nu besloten een stap terug te doen en meer rust te nemen.

Wat betekent dit voor Soundgirl Design?

Ik stop met het maken van kraamcadeautjes in opdracht en ik stop met het stoffeerwerk in opdracht. De kinderkledinglijn die ik ontworpen heb, zet ik voorlopig in de koelkast. Een of twee van deze kleding ontwerpen zullen het komende jaar via mijn Etsy shop te koop zijn. Mijn eigen webshop ga ik sluiten en ik ga alleen via Etsy te verkopen. Het voordeel hiervan is dat je bij Etsy naast PayPal ook met je creditcard kunt betalen.

Wat ga ik nog wel doen: heel veel leuke nieuwe dingen ontwerpen en maken. Hier zal veel handgemaakt en uniek speelgoed bij zitten. Alles wat ik maak zal ik via Etsy (en op een paar markten) gaan verkopen. Daarnaast zal ik dit blog regelmatig aan gaan vullen met dingen die ik maak, ideeën voor creatieve projecten en tutorials.

Heel erg bedankt voor alle leuke, uitdagende en prachtige opdrachten die ik in de afgelopen jaren heb mogen krijgen en neem vooral een kijkje in mijn vernieuwde Etsy-shop.

Nieuws

Comments

 1. Agnes said 5 years ago:

  Hoi Fiona, stoer en dapper besluit. Jammer natuurlijk maar op deze manier kun je wel blijven doen wat je leuk vindt zonder je lijf over te belasten. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat je vol energie nog lang alle dingen kunt blijven doen die belangrijk zijn in jouw leven. Goed dat je dus voor jezelf gekozen hebt en naar de signalen hebt geluisterd.
  Groetjes Agnes

 2. monique said 5 years ago:

  Hoi fiona
  Ik ken je niet zo heel goed (ben een vriendin van loes en el) maar wil je in ieder geval ontzettend bedanken voor t mooie maantje wat je voor mijn prachtdochter luna hebt gemaakt. Een heel fijn en dankbaar aandenken.
  Veel succes met alles
  Liefs monique

 3. ellen said 5 years ago:

  Superstoer besluit fiona! Veel sterkte bij de nieuwe doorstart. Hoop dat t veel geluk en succes mag brengen xxx

 4. mirani steenhorst said 5 years ago:

  lieve Fiona, de slaapkleedjes die je voor mijn kleindochters maakte, zijn nog altijd een groot succes. Ik wens je het allerbeste en hoop dat je je creativiteit nog heel lang mag beleven op jouw ritme en luisterend naar je lichaam.