Skip to main content

About me


Welkom. Mijn naam is Fiona Brandenburg-de Werd en het ontwerpen en maken van mooie, sprookjesachtige dingen is mijn passie.

In mijn ruime atelier maak ik vilt-sculpturen, kabouters, miniaturen, sprookjeshuizen en beschilder ik mooie houten voorwerpen. Mijn grootste fan is Thomas, onze zoon van 10 jaar. Hij is gek op draken en vindt alles wat mamma maakt geweldig. Ik gebruik natuurlijke materialen zoals wol, leer, boomstronken, dennenappels, schelpen, hout en houtfineer. Daarnaast gebruik ik zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Ik werk met viltnaalden, naai met de hand en met de naaimachine, bewerk leer en metaal en werk met verschillende handgereedschappen voor hout zoals o.a. vijlen, gutsen en beitels.

Mijn eigen ontwerpen verkoop ik in mijn webshop. Daarnaast ben ik op een aantal markten te vinden (houd voor de data mijn agenda in de gaten). Ook maak ik viltsculpturen in opdracht. Mocht je hier interesse in hebben, neem vooral contact met me op en stuur me een mail (of vul het contact formulier in) voor meer informatie.Wil je op de hoogte gehouden worden van waar ik mee bezig ben? Je kunt me volgen op Instagram of Facebook.

FIona Brandenburg-de Werd, Nooni Design aan het werk op haar atelier. Neem contact op voor meer informatie