Skip to main content

Contact en info

  • Nooni Design
  • Fiona Brandenburg-de Werd
  • tel: 06-11433395
  • email: fiona @ noonidesign . nl
  • KVK nummer: 56873239
  • IBAN: NL41 TRIO 0254 8375 06

20160108 nooni_0054_gesnMijn naam is Fiona Brandenburg-de Werd en het ontwerpen en maken van mooie, sprookjesachtige dingen is mijn passie.  In mijn ruime atelier maak ik sculpturen, kabouters, sprookjeshuizen en beschilder ik mooie houten voorwerpen. Mijn grootste fan is Thomas, onze zoon van 7 jaar. Hij is gek op knuffels en kabouters en vindt alles wat mamma maakt geweldig. Ik gebruik het liefste natuurlijke materialen zoals hout, houtfineer en wol. Daarnaast gebruik ik zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Ik werk met viltnaalden, naai met de hand en met de naaimachine, bewerk leer en metaal en werk met verschillende handgereedschappen voor hout zoals o.a. vijlen, gutsen en beitels.
Mijn eigen ontwerpen verkoop ik in de webshop op Etsy en op een aantal markten (houd voor de data mijn website in de gaten). Incidenteel maak ik dingen in opdracht. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met me op via onderstaand formulier.
Wil je op de hoogte gehouden worden van waar ik mee bezig ben? Je kunt me volgen op Twitter, Facebook, Instagram of Pinterest.
Leuk dat je mijn site hebt gevonden en ik hoop dat je hier nog vaak een kijkje komt nemen.

Hier kun je mij een bericht sturen.
Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom.

* geeft een verplicht veld aan

Save